червня 2010

30.06.2010

В палаточном городке на берегу Азовского моря в конце июня  состоялся тренинг для сотрудников организаций, которые работают в области реабилитации и правозащиты детей, оказавшихся без поддержки семьи.

 

26.06.2010

Молоді  луганські активісти підтримали ініціативу випускників програми "Розуміємо права людини" - 25 червня біля  Луганського обласного управління внутрішніх справ було проведено пікет з нагоди міжнародного дня проти катувань. Учасники акції поклали квіти на сходи управління та звернулися до обласного міліцейського керівництва з вимогою ефективно розслідувати кожен випадок жорстокого поводження з боку працівників правоохоронних органів.

10.06.2010

В ночь на 1 июня в Луганске прошел III ночной фестиваль социальных юношеских фильмов «32 мая», собравший свыше 400 зрителей!

06.06.2010

В ночь на 1 июня в Луганске прошел III ночной фестиваль социальных юношеских фильмов «32 мая», собравший свыше 400 зрителей!

02.06.2010

Минулого тижня у Луганську відбувся круглий стіл «Стратегії вирішення проблеми забезпечення житлом соціальних сиріт, випускників навчальних закладів Луганська та Луганської області».

В роботі круглого столу взяли участь співробітники Луганського правозахисного дитячого правозахисного центру, який діє на базі ПЦ «Поступ», Східноукраїнського центру громадських ініціатив, працівники Служб у справах дітей Луганської облдержадміністрації та районних у місті Луганську рад, також  журналісти та інші громадські діячі.