грудня 2010

31.12.2010

 

Дякуємо всім, хто був поруч з нами протягом цього непростого року!

Бажаємо вам у новому році нових ідей та нових досягнень! Залишаємося разом, щоб вирішити всі складні завдання, які ставить нам час, щоб досягти обраної мети, щоб перемогти!

Щастя вам, колеги та друзі!

23.12.2010

21 грудня біля посольства Республіки Білорусь в Україні відбулася акція солідарності на підтримку білоруських колег, масово затриманих під час мирної демонстрації 19 грудня в Мінську. В акції взяли участь відомі правозахисники, соціальні активісти, журналісти і творча молодь. Ініціатором акції виступила Всеукраїнська освітня програма «Розуміємо права людини».

17.12.2010

Первая декада декабря в Украине была посвящена борьбе с гендерным насилием. Общественные активисты объединили усилия, чтоб указать современному обществу на недопустимость насилия в мире. В Луганске координатором кампании выступил Правозащитный центр «Поступ». Благодаря усилиям правозащитников луганчане смогли углубиться в проблематику и принять участие в целом комплексе тематических мероприятий.

 

Луганский киноклуб

17.12.2010

Перша декада грудня в Українї була присвячена боротьбі з гендерним насильством. Громадські активісти об'єднали зусилля, щоб вказати сучасному суспільству на неприпустимість насильства у світі. У Луганську координатором кампанії виступив Правозахисний центр «Поступ». Завдяки зусиллям правозахисників луганчани змогли заглибитися в проблематику і взяти участь у цілому комплексі тематичних заходів.
 
Луганський кіноклуб

13.12.2010

В День прав человека в рамках международной образовательной программы «Humanity in action» в Варшаве прошла презентация правозащитной социальной сети «Human Rights Activists in Action».

13.12.2010

НаДень прав людини в рамках міжнародної освітньої програми «Humanity in action» у Варшаві пройшла презентація правозахисної соціальної мережі «Human Rights Activists in Action».

12.12.2010

В Украине давно говорят о необходимости сплочения активных людей для защиты своих прав и свобод. Возможно, только серьезное объединение людей сможет противостоять власти и влиять на принятие важных для страны решений.

Когда одни бастуют на Майдане, другие просто не имеют права спокойно смотреть новости с уверенностью, что это их не касается. Они должны действовать сообща, чтоб добиться положительного результата и заставить власть прислушиваться к голосу народа.

02.12.2010

Дети – не ангелы. Они тоже могут совершать ужасные поступки, и даже преступления. И тогда возникает закономерный вопрос: кто виноват? Кто должен понести наказание за совершенную кражу, ограбление, убийство?

Дети или их родители? Может ли ребенок отдавать себе отчет в совершенном преступлении, или вся вина должна лечь на плечи взрослого?

 

02.12.2010

Діти - не янголи. Вони теж можуть робити жахливі вчинки, і навіть злочини. І тоді виникає закономірне питання: хто винен? Хто повинен понести покарання за скоєну крадіжку, пограбування, вбивство?
Діти чиїх батьки? Чи може дитина давати собі звіт у скоєному злочині, чи вся вина повинна лягти на плечі дорослого?