лютого 2011

27.02.2011

Украинский поэт и журналист Дмитрий Лазуткин, победитель 1-го Открытого Чемпионата Украины по слему и бронзовый призер Кубка Мира по кикбоксингу и кик-джитсу, дал интервью сайту Общественной кампании против установления цензуры в Украине «AMORAL.ORG.UA», и рассказал об абсурдности цензуры, главенстве искусства и крепком русском бамбуке.

Нуждается ли в защите общественная мораль? Кто и как, по Вашему мнению, должен ее защищать?

27.02.2011

Український поет та журналіст Дмитро Лазуткін, переможець 1-го Відкритого Чемпіонату України зі слемута бронзовий призер Кубка Світу з кікбоксінгу і кік-джитсу, дав інтерв’ю сайту Громадської кампанії проти встановлення цензури в Україні «AMORAL.ORG.UA», та розповів про абсурдність цензури, головенство мистецтва та міцний російський бамбук.

 

 

Чи потребує захисту суспільна мораль? Хто і як, на Вашу думку, має її захищати?

26.02.2011

Победителем тендера на дальнейшую техническую разработку сайта социальной сети активистов-правозащитников «Human Rights Activists in Action» стала студия «Зина дизайн». Подробней о победителе конкурса можно узнать на официальном сайте студии http://zina.com.ua.

В конкурсе приняли участие одиннадцать разработчиков с Украины и России, из которых  на первом были отобраны три кандидата, а на тором -  был определен победитель.

 

 

26.02.2011

 

 

 

Український поетта журналістДмитро Лазуткін, переможець 1-го Відкритого Чемпіонату України зі слемута бронзовий призер Кубка Світу з кікбоксінгу і кік-джитсу, дав інтерв’ю сайту Громадської кампанії проти встановлення цензури в Україні «AMORAL.ORG.UA», та розповів про абсурдність цензури, головенство мистецтва та міцний російський бамбук.

26.02.2011

Переможцем тендеру на подальшу технічну розробку сайту соціальної мережі активістів-правозахисників «Human Rights Activists in Action» стала студія «Зіна дизайн». Докладніше про переможця конкурсу можна дізнатися на офіційному сайті студії http://zina.com.ua.

У конкурсі взяли участь одинадцять розробників з України та Росії, з яких першим етапом було відібрано трьох, а другим етапом був визначений переможець.

24.02.2011

Морозного дня 23 лютого, біля будівлі прокуратури Луганської області, відбулася незвичайна акція протесту, яка зібрала разом людей різних політичних переконань, від крайньо-лівих до ультраконсервативних. Таким чином луганські активісти вирішили показати свою готовність виступити єдиним фронтом проти переслідувань інакодумців органами внутрішніх справ, незаконних затримань і тортур громадських активістів. 

24.02.2011

 

22-23лютого 2011 року

В Києві та 5 великих містах України, зокрема в Харькові, Луганську, Сімферополі, Ужгороді та Маріуполі пройшла акція - перформанс «Закону – вето, містам - майбутнє».

24.02.2011

 

Татьяна Ревяка, известная белорусская правозащитница, президент Белорусского Дома прав человека в интервью для сайта Комитета международного контроля за ситуаций с правами человека в Беларуси рассказывает о своем видении причин и возможных последствий обострения конфликта между властями и гражданским обществом после президентских выборов в республике в декабре прошлого года.