Оголошено тендер на подальшу технічну розробку сайту соціальної мережі активістів-правозахисників

Громадська організація правозахисний центр «Поступ»та Національна освітня програма «Розуміємо права людини» оголошує тендер наподальшу технічнурозробку сайту соціальної мережі активістів-правозахисників  -  http://hr-activists.net

 

 

До участі у тендері запрошуються організації та фахівці, що мають досвід реалізації складних інтернет-проектів. Перед підрядником будуть стояти завдання з підготовки ТЗ, розробки додаткових функційсайту, програмування, технічного обслуговування. Можлива довгострокова співпраця. Авторські права підрядника будуть збережені та зазначатимуться в усіхматеріалах, пов’язаних із роботою соціальної мережі активістів-правозахисників. Оскільки правозахисний центр «Поступ» є громадською організацією, апрограма «Розуміємо права людини» є недержавною некомерційною ініціативою, що реалізується консорціумом громадських організацій, перевагу буде надано претендентам, які зазначать помірний рівень вартості замовлення.
 

 

Взяти участь у тендері Ви можете надіславши заповнену заявку та резюме (портфоліо) на електронну адресу програми - [email protected] з вказівкою  теми листа«Участь у тендері».
Заявки на участь у тендері приймаються до 15лютого2011року.
 

 

Отримати додаткову інформацію про умови конкурсу та деталізоване проектне завдання можна звернувшись із відповідним запитом до координаторів проекту: [email protected].