Питання "де був у ту ніч луганський беркут?" повисло у повітрі

Але громадяським активистам все ж вдалося отримати важливу "напіввідповідь" - спецпідрозділ в той час був передислокований з Луганска.

Головне управління МВС у Луганській області відмовилося надавати інформацію про місце дислокації та оперативні завдання луганського спецпідрозділу "Беркут" у період з 29 листопада по 11 грудня 2013 року. Відповідний запит був переданий обласному керівництву МВС під час пікету 30 грудня.

Відмовляючи у наданні інформації обласне керівництво МВС послалося на те, що доступ до відомостей про передислокацію підрозділів та їхні завдання з охорони громадської безпеки за межами місць постійної дислокації, є інформацією з обмеженим доступом. Чим, власно, визнали факт того, що бійці спецпідрозділу були у вказаний період відкомандировані з Луганська (копію відповіді ви знайдете нижче).

Таким чином, громадськість вже знає, де не було луганського "Беркуту" в ніч на 30 листопада та вдень 1 грудня. Залишається знайти відповідь, які саме накази виконувалися нашими суворими земляками, яких прес-служба обласного управління МВС героїзує, знімаючи зворушливі відеоролики на гроші платників податків (http://www.youtube.com/watch?v=z8rBMnqwjfc)


Source URL: http://postup.lg.ua/news/pitannya-de-buv-u-tu-nich-luganskiy-berkut-povislo-u-povitri