До кінця року суди приймуть важливі рішення? Справа Олаолу Фемі та примус дітей до участі у мітингах

Сьогодні, 10.12.13, о 12:00 у приміщенні Ленінського районного суду м. Луганськ суд продовжить розглядати справу Олаолу Фемі, студента з Нігерії, якого засуджують за самозахист (докладніше про справу тут: http://hr-activists.net/events/p-dtrimaimo-olaolu-fem). Наразі суд планує перейти до дебатів, тож попри те, що з різних причин засідання регулярно переносять, суд вже скоро змужений буде оголосити вирок, а сьогодні імовірно відбудеться передостаннє засідання.

 

Завтра, 11.12.13, о 14:00 у приміщенні Окружного аміністративного суду м. Луганськ продовжиться розгляд справи за позовом до луганської міськради, обласної державної адміністрації, обласного та міського департаментів освіти щодо незаконного примушення дітей та студентів брати участь у масових заходах, організованих Партією регіонів (докладніше про справу тут: http://postup.lg.ua/news/primus-buv-ale-vinnih-nemaie). На наступному засіданні суд вивчить речові докази, ще раз заслухає сторони, і, можливо, вже прийме рішення у справі. Журналістів, що бажають взяти участь у засіданні, просимо звертатися до представника позивача за телефоном: 050 055 67 73 (Олександра Дворецька).

За додатковою інформацією щодо судових засідань і зазначених справ звертайтесь по телефону: 050 810 66 49


Source URL: http://postup.lg.ua/news/do-kincya-roku-sudi-priymut-vazhlivi-rishennya-sprava-olaolu-femi-ta-primus-ditey-do-uchasti-u