Приймайте участь у підготовці парламенськіх слухань по ВПО

Пропонуємо вам прийняти участь у роботі над підготовкою парламентських слухань: «Стан дотримання прав внутрішньо переміщених осіб та громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території України та на території, не контрольованій українською владою в зоні проведення антитерористичної операції».
Це не тільке довга назва, але й перша можливість, яку отримала громадськість, щоб звернути увагу на найбільш важливі проблеми більше ніж 1,5 млн. людей, вирішення яких матиме вплив на кожного громадянина.
Результатом роботи громадськості спільно з іншими суб’єктами парламентських слухань повинен бути проект рекомендацій – офіційний документ, який затверджується постановою Верховної Ради України. Тому наша задача – налагодити продуктивну співпрацю, щоб виокримити серед сотні дійсно важливих проблем, ті головні, що мають першочерговий характер. Пропонуємо представити Ваші три теми та рекомендації для їх вирішення. Обсяг відповідей обмежена.
Просимо зацікавлених осібсерйозно підійти до цього, не виходити за межі дедлайну – 15:00, 20 січня 2016 року,  тому що наступний етап роботи – це обробка відповідей та формування переліку тем до слухань та проекту документу, який стане обличчям громадськості перед державою.
Гуглформа для пропозицій: http://goo.gl/forms/t7wb0rrBLy
Постанова ВР України: http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/853-19
Більш докладно про парламентські слухання, регламенту ви можете переглянути тут.
Контакти робочої групи: [email protected][email protected],   [email protected],[email protected][email protected],   [email protected],  [email protected],[email protected].
Захід відбудеться 17 лютого 2016 року о 15:00 в сесійній залі Верховної Ради України (вул. Грушевського, 5)


Source URL: http://postup.lg.ua/news/priymayte-uchast-u-pidgotovci-parlamenskih-sluhan-po-vpo