вересня 2011

30.09.2011

 

Инвалидность сегодня является не только медицинской, но и одной из самых серьезных социальных проблем. Нарушение функционирования организма значительно ухудшает качество жизни, изменяя положение человека в обществе, ограничивает ее в выборе профессии, а нередко приводит к исключению из социума. Поэтому ребенок, который не имел возможности полноценно развиваться наравне со своими сверстниками, имеет немного шансов на социализацию. 

30.09.2011

Інвалідність насьогоднієне лише медичною, а й однієюз найсерйозніших соціальних проблем. Зниження функціонування організму, значно погіршує якість життя, порушуючи становище людини в суспільстві, обмежує її у виборі фаху, а нерідко призводить до виключення із соціуму.Тож дитина, яка не мала можливості повноцінно розвиватись на рівні зі своїми однолітками, має небагато шансів на соціалізацію.

13.09.2011

Закон України «Про захист суспільної моралі» був прийнятий у 2003 році. Батьками законопроекту прийнято вважати відомих моральних авторитетів – київського мера Леоніда Черновецького та колишнього генпрокурора Геннадія Васильєва. Законопроект одразу ж привернув увагу експертів Ради Європи, як такий, що не відповідає критеріям якості законодавства та закладає підвалини для системних порушень свободи вираження поглядів.

01.09.2011

У Києві та 10 містах України 8 вересня 2011 року відбудеться всеукраїнська акція «Жовта картка українській міліції: друге попередження», ініційована активістами соціальної мережі Humanrightsactivistsinactionта випускниками Освітньої програми «Розуміємо права людини».