August 2014

07.08.2014

Мы продолжаем работу по оказанию помощи обратившимся к нам жителям восточных регионов Украины. За две прошедший период количетво просьб о помощи только растет. Наиболее проблемными вопросами остаются организация вывоза населения из зоны АТО и помощь временным переселенцам с жильем.

03.08.2014

До участі у конкурсі на участь у Освітньому Міжнародному Курсі «Посилення впливу журналістської спільноти в ситуації з дотриманням прав людини» запрошуються журналісти з активною громадянською позицією, які вже мають досвід висвітлювання гострих суспільних проблем та вмотивовані й у подальшому активно захищати права людини та громадські інтереси.

01.08.2014

У Курсі візьмуть участь журналісти Білорусі та України. Освітній Курс координуватимуть: Громадська організація «М’АРТ» (Україна), Правозахисний центр «Поступ» (Україна), Helsinki Foundation for Human Rights (Польща), Організація «Pepleinneed» (Чехія), «Človek v ohrození» (Словакія), Гродзенскае абласное грамадскае аб’яднанне маладых навукоўцаў “ВІТ” (Білорусь) за фінансової підтримки міжнародного Вишеградського Фонду. Курс є частиною плану дій всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».

До участі у конкурсі запрошуються журналісти з активною громадянською позицією, які вже мають досвід висвітлювання гострих суспільних проблем та вмотивовані й у подальшому активно захищати права людини та громадські інтереси.