Навчальний курс "Захист дітей позбавлених підтримки сім'ї"

З 26 по 28 квітня у макіївському мотелі "Централь"  пройде перший майстер-клас в рамках навчального курсу "Захист дітей позбавлених підтримки сім'ї". Участь у навчальному заході візьмуть працівники правозахисних дитячіх центрів, що входять до "Правозахисної дитячої мережі Донбасу".

 

Під час заходу представникі правозахисних центрів поділяться досвідом роботи, проаналізують роботу мережі за рік її існування, обговорюватимуть стандарти роботи центрів, питання ведення документації.

Один з трех днів майтер-класу буде повністю присвячений основам концепції прав людини, національним та міжнародним документам і механізмам захисту прав людини. Ще один день учасники присвятять психологичним аспектам роботи в інтересах соціальних сиріт. 

 

Майстер-клас проводиться в рамках проекту "Правозахисна дитяча мережа Донбасу", що реалізується громадською організацією "МАРТІН-клуб" за финансової підтримки Європейської Комісії в Україні. Регіональним координатором проекту у Луганській області виступає Правозахисний центр "Поступ".

Докладніше про діяльність "Правозахисної дитячої мережі" можна дізнатися на офіційному сайті проекту: http://rights.martin-club.org