Оголошено конкурс на проведення освітніх семінарів «Використання нових медіа та Соціальної мережі активістів правозахисного руху для організації дій на захист прав людини»

Оголошується конкурс на проведення 2 освітніх семінарів «Використання нових медіа та Соціальної мережі активістів правозахисного руху для організації дій на захист прав людини», організованих Правозахисним центром «Поступ» за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». Семінари проводяться для активістів південно-західного та північно-східного регіонів України.

 

 

Взяти участь у конкурсі на проведення семінару зможуть випускники освітньої Програми «Розуміємо права людини», зацікавлені у співпраці з Програмою та мотивовані до формування стійкого правозахисного співтовариства.

 

 

Для участі в конкурсі претендентам необхідно надіслати своє резюме та заповнену аплікаційну форму на адресу [email protected]. Анкета знаходиться у вкладці.

 

 

Кінцевий термін подачі заявок на проведення семінарів - 15 травня 2011.

 

 

Семінари проходять у рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». Учасники зможуть отримати спеціальну підготовку в галузі використання нових медіа для підтримки і захисту прав людини, а також набудуть вміння та навички роботи в соціальній мережі hr-activists.net для консолідації та активізації правозахисної спільноти та здійснення інформаційної підтримки правозахисних ініціатив у регіонах.

 

 

Учасники повинні мати досвід активних дій для вирішення соціальних проблем і бути зацікавленими в ефективному використанні нових медіа для вирішення актуальних суспільних проблем свого регіону.

 

 

Орієнтовні дати проведення семінарів: червень - липень 2011.
Організатори забезпечують проживання та харчування учасників Семінару, витрати на проїзд до місця проведення і назад (за наявності проїзних документів у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або купейним вагоном поїзда, за умови відвідування всіх заходів Семінару).

 

 

 

 

Прес-служба Правозахисного центру «Поступ»

Долучення Розмір
Konkurs_na_provedenie_seminara_anketa.doc 28 КБ