"Поступ" шукає регіональних партнерів для розширення просвітницької кампанії з протидії свавіллю міліції

 

Шукаємо активістів, які стурбовані проблемою порушень прав людини з боку правоохоронців та на добровільних засадах візьмуться організувати та провести у своєму місті просвітницькі заходи для ознайомлення молоді із її правами під час контактів із міліцією. 

 

Протягом останніх 3 місяців Правозахисний центр "Поступ" у партнерстві з Асоціацією УМДПЛ проводить інформаційно-просвітницько-дослідницьку кампанію, навчаючі молодь у 5 областях України як захистити свої права, порушені працівниками міліції. Кампанія охоплює Луганську, Донецьку, Запорізьку, Дніпропетровську та Харківську області.

 

Але, як з'ясувалося, ми надрукували інформаційних та мотиваційних матеріалів набагато більше, ніж потрібно для проведення навіть вдвічі більше, ніж 100 запланованих за проектом заходів.

 

Тому ми пропонуємо всім зацікавленим активістам з регіонів, що ще не охоплені кампанією, включитися в цю суспільно-корисну роботу. Подробиці за цим посиланням:

http://hr-activists.net/events/vseukra-nska-programa-z-vstanovlennya-kontrolyu-za-dotrimannyam-prav-lyudini-prats-vnikami-ov

 

 

Прес-служба Правозахисного центру "Поступ"